събота, 25 юли 2015 г.

Първото албумче на Ния

Здравейте,

днес ще ви покажа първото, супер сладко албумче на новородената принцеса Ния.
Бях ограничена от към повечето детайли които присъстват традиционно в бебешките ми албуми, тъй като ми поставиха ограничен бюджет, предполагащ доста семпъл дизайн, но въпреки това не можах да откажа, предвид, че е за бебче и се постарах все пак да бъде хубаво и добре направено. Надявам се да ми се е получило.
 Пожелавам на мъничката буболечица да расте здраво и щастливо дете и да има много късмет в живота.


Печатът, който избрах за корицата е на Mo - Baby Fairy Flora. Съчетах го с една нежна, ретро рамка и букетчета цветя. Както ще забележите си имаме и магическа пръчица, която да ориса малката бебка с все хубави неща. Малко звездички, панделки, един пухкав понпон и малък мечо, който да бди над Ния.


Ето такава е ситуацията и в близък план...


За данните на Ния направих това панелче, което украсих пак със същите цветя, за да има приемственост в цялата работа. :)


И местенце за първите думички, изречения и бисери, които винаги са ми били любими от моя бебешки албум. Сложих и плик за снимки от видеозона.


Страничките тампонирах с един шаблон, който ми е подарък от Ем и любимото ми лилаво мастилце.


А на гръбчетата сложих от тези банерчета, които пък са ми скъп дар от Иренка. :D Изобщо да живеят сродните крафт-души, които освен талантливи са и много щедри. Благодаря ви, момичета. :)


Задната корица оставих изчистена, като само си добавих неизменното етикетче - визитка.


Направих няколко различни етикетчета с различни значими моменти за всяко бебе, които родителите да поставят на съответните места, ако решат.


Цялата тая розово-зелена композиция се побра в ей тая кутия и отпътува към поръчителката ми, която се оказа много мила дама.

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак. :)

вторник, 21 юли 2015 г.

Тефтер Lucy`s World

Здравейте,

В днешната публикация ще ви представя първия от трите тефтера, които направих за една много мила и симпатична дама на име Ралица. Тя ми писа с много идеи и желания, които успяхме да канализираме и избистрим и се надявам искрено, че това, което излезе изпод ръцете ми ще я остави много доволна и щастлива от крайния резултат.
Този тефтер направих като подарък за нейната приятелка Люси по повод рождения и ден. Разбрах, че Люси завършва наскоро и ще се нуждае от едно такова бижу, където да записва своите идеи, нови бизнес контакти(дай Боже да са повече) и разни други неща, важни за всяко момиче, което тепърва прохожда в професионалния си път. Дано да и спори в новото начинание, което предстои и да си ползва с удоволствие подаръка.
И така, избрахме печата, като подсказката беше, че Люси е зодия Рак и  така решихме да бъде на морска тематика. От там тръгна всичко, а какво се получи ви показвам нагледно:


Предвид, че получателката на този проект е доста млада исках да е нещо много свежо и цветно, какъвто се надявам да бъде и пътят и занапред - пъстър и изпълнен с розови моменти.


По този тефтер се ля много, ама мноооооооооого глоси... Казвам ви в един момент имах даже и по ушите си!


На доста места включих и новия ми любим продукт - брокатени химикалки в различни цветове, в които съм буквално лудо влюбена!


Като за море и лято избрах тези две прекрасни чармчета - морско конче и нещо друго морско, макар да не съм съвсем наясно какво точно е то... :)


За етикет на всеки разделител използвах едно водно мехурче, което ми се стори много симпатична препратка към тематиката и самата корица. :) На първи план и един страхотен текст на песен, която Ралица избра и поиска да сложим за послание.


Страничките за контакти оставих семпли и без излишни разделения, за да е по-удобно да си пише каквото Люси сама си прецени, без да е притисната от мястото.


Дано да има повечко задачки записани на следващите странички. 


Тук добавих една страничка, където обособих места за бизнес картички.


Ето така изглежда разгърната, а си има и местенце за бележки. Такова място оставих също и на вътрешната страна на задната корица, но снимката излезе доста размазана.



И за финал спретнах една подходяща кутия. Лъчезарната девойка от тефтера замених пак с тоя прекрасен според мен воден балон. Отново ще забележите обилното количество брокат и глоси, но няма как... Слабостите са си слабости.

Е, това е за сега от мен. Идните дни ще се постарая да ви покажа и останалите два тефтера. Очаквайте ме скоро пак. :)

понеделник, 13 юли 2015 г.

Кутийка за лекарства (Sexy nurse)

Здравейте,

днес ще ви покажа една малка, симпатична, дървена кутийка, която пригодих за лекарства на половинката ми. Отдавна я планувам и за това, щом си купих заготовката с нетърпение я направих. Използвах златна и червена, перлена, акрилна боя. Печата е по негов избор, а дизайнерската хартия с ябълките ми се видя много, много подходяща, предвид, че ябълките винаги свързваме със здравословния начин на живот. :) Дано да събира в нея по-малко хапчета и да я използва повече с декоративна, отколкото с практична цел. :)





Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак. :)