сряда, 24 септември 2014 г.

Тефтер за рецепти 2

Здравейте отново,

точно както ви обещах се явявам веднагически, за да покажа и второто тефтерче, което пък ми бе поръчано от друга приятелка за нейната майка. Обсъдихме нещата и решихме да бъде в лилаво, харесахме печата и останалото беше по моя преценка. Обичам да имам свобода за творчество. 
Ето и какво се получи:


Заложих на ключовете в този проект. За свежест реших да съчетая любимото ми лилаво със зелено. Двете ъгълчета декорирах с дантела и разбира се сложих камъчета за разкош. :)



И тук реших да украся вътрешната страна на корицата с джобче за бележки и хвърчащи рецептички, които чакат да бъдат наместени по страничките. Разделите са 4(супи, основни, десерти, зимнина). А за завършек дръжки кръстосват вилици, ножове и лъжици. :)







Гръбчето реших да е изчистено за по-голямо удобство при писане.


Тук също се спряхме на кутия, още повече, че тефтерът ще е подарък за мама Елена.


Благодаря и на теб, Ванчи. Стискам палци майка ти да го хареса и да го запълни с прекрасни гозби. Дано и ти да си останала доволна. :)

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак с нови проекти, които чакат довършването си. 

4 коментара:

  1. Ееее, разкошен е, браво! Комбинацията на зелено и лилаво ми е любима, а идеята за ключетата е много свежа! Със сигурност мама Елена ще се поколебае дали да го използва или да го държи за красота ;)
    Усмивки!
    Ирена

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Силно се надявам мама Елена да го изпълни с прекрасни, домашни гозби. :)

      Изтриване
  2. И аз обожавам тази комбинация на цветове!
    Усещам, че мама Ели ще си записва много вкусни гозби тук!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо, да. Всичко лилаво ми е много, много любимо. Сега остава само Ванчи да ни покани на някоя вечеринка с рецептите на мама Ели... :)

      Изтриване