вторник, 13 януари 2015 г.

Последни Коледни проекти от 2014г.

Здравейте,

както споменах в предната си публикация, имам да ви показвам няколко проекта от миналата вече година. 
На първо място ще ви запозная с един много, много сладък мечо, който беше поръчан за картичка-подарък на победителката в една интернет игра. :) Дълго се чудих как точно да позиционирам милия мечо и накрая реших да го направя на шейкър. Ето го и него, в компанията на много снежинки и още по-много брокат.Ама какво е Коледата без брокат, нали? :)


Когато правя шейкър картички предпочитам декорацията да остане по-семпла, за да бъде фокусът именно върху самия шейкър елемент. Мечо е поседнал върху една лъскава, Коледна топка, която, както подсказват клонките на заден фон, сигурно е чопнал от елхата. :)


Тук по-добре си личи, че броката буквално се ля по картичката... :)

Следващият проект е всъщност картичката, която направих за късметчето ми в Коледната размяна. :) Надявам се да си я е харесала.


Добрият старец е винаги подходящ за коледни майсторийки, а в компанията на вярното му еленче, просто...


Сложих много сняг(памук), който понапръсках тук там с бяла, акрилна боичка и поръсих със сребрист брокат. Така позиционирах сценката, че все едно тъкмо кацат, за да раздават подаръци на послушните деца. :)


Ето го и Рудолф отблизо. Лакирах му копитцата, нослето и очите с глоси, а венецът, както и кънките на шейната на Дедо ви минах с кракле. За огромно съжаление, снимката в близък план на Дядо Коледа излезе ужасно размазана, за това липсва тук.

Последното е едно тефтерче, което подарих на една млада дама, която ми се падна като коледно късметче в една размяна на подаръци. Понеже не я познавам добре реших да бъде нещо по-семпло и изчистено. Надявам се да си го използва с мерак и да записва все хубави неща в него.


Цветните точки са винаги добър избор за млад човек - създават усещане за свежест и динамичност.


Сложих едно точково бордюрче и отстрани, за да има по-завършен вид проекта.


Гръбчето оставих изчистено, като на него сложих само едно етикетче с моите координати. :)

Е, това беше всичко от мен по повод миналогодишните проекти. Всъщност има и още една картичка, която приготвих за моя скъпа приятелка. В бързината забравих да я снимам, после забравих да я взема и накрая се наложи да я изпратя. Още не е пристигнала и може би няма и да пристигне... БГ пощи, какво да го правиш! Ще и се реванширам по друг повод и този път обещавам и снимки.

Очаквайте ме скоро пак, защото съм ви приготвила още няколко нещица за показване. :)

2 коментара:

  1. Честно казано.... като разглеждах първите ти неща и тези от края на годината и началото на 2015...... не мога да не отбележа факта, че опита учи! Ставаш все по-добра и все по-страхотни нещица измайсторяваш! БРАВО!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами, като имам такива супер готини поръчители, които ме предизвикват и изискват все по-голямо качество и различност. :) Опита наистина е най-големият учител, особено, когато влагаш сърцето си в това, което правиш.
      Усмивки и прегръдки от мен. :)

      Изтриване