четвъртък, 22 януари 2015 г.

Любовна картичка без повод

Здравейте, 
в днешната публикация ще ви представя една малко особена картичка, която освен, че е направена за любимия на поръчителката ми, също така е направена без повод, а освен всичко останало има шейкър елемент, който внимавайте... е от вътрешната страна. Изобщо иновативна работа. :)

Бързам да ви покажа, а допълнителните обяснения ще дам в движение:


Единствената заръка беше да е синьо, да има тяхна снимка и отпред да има печат. Печата избрахме заедно, като предложих няколко различни варианта, но се спряхме на този, защото е безумно сладък и любовен. След дълго чудене как и къде да побера снимката реших, че ще я сложа от вътре, но ще я направя шейкър. И понеже работата стана обемна, реших, че вместо обикновена картичка ще направя тип портмоне, за да се помести всичко добре. На закопчалката сложих магнити.


На преден план изпъкват двамата сладури, които оцветих по подобие на главните действащи лица от снимката. Има много синьо, сърца, звезди, глоси и брокат. 


Въпреки, че вътре си има едно хубаво послание, реших, че не можем да минем и без няколко думи на така наречената корица. Тук по-добре се вижда броката. :)


Ето така изглежда положението отвътре. Посипах им много блестящи звездички в шейкъра, за да осветяват пътя на любовта им и да нямат възможност никога да кривнат или да се изгубят от него. :)
Мисля, че малко позакъснях, ама все пак нека се извиня за отвратителното качество на снимките. Времето не беше с мен и въпреки, че на 2 пъти снимах пак си станаха мрачни и тъмни, а след като ги минах за малко осветление през фотошопа се загуби част от красотата и блясъка им, ама за сега толкова. Важното е, че и двамата много си го харесали и покрай тях и аз оставам доволна.

Е, това е за сега от мен. Тия дни ме очаквайте с разказ за най-измъчения албум в историята на моето крафстване. :)
До скоро и да знаете, че ако решите да коментирате, хич няма да ви се разсърдя. ;)

2 коментара:

  1. Здравей, усмивке! Добре започна денят ми, но с твоите влюбени съвсем ми се вдигна настроението. Ех, любов... Тя прави чудеса!
    А за картичката - много добра хрумка са формата на портмоне, магнитите и шейкър-оформлението на снимката. Браво!
    А за качеството на снимките... какво да кажа не знам... и аз имам същия проблем. Със сигурност проблема ще отпадне напролет ;)
    Усмивки от мен!
    Ирена

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Иренка. За мен е удоволствие да знам, че съм послужила за доброто ти настроение.
      Усмивки и целувки. :)

      Изтриване