вторник, 21 юли 2015 г.

Тефтер Lucy`s World

Здравейте,

В днешната публикация ще ви представя първия от трите тефтера, които направих за една много мила и симпатична дама на име Ралица. Тя ми писа с много идеи и желания, които успяхме да канализираме и избистрим и се надявам искрено, че това, което излезе изпод ръцете ми ще я остави много доволна и щастлива от крайния резултат.
Този тефтер направих като подарък за нейната приятелка Люси по повод рождения и ден. Разбрах, че Люси завършва наскоро и ще се нуждае от едно такова бижу, където да записва своите идеи, нови бизнес контакти(дай Боже да са повече) и разни други неща, важни за всяко момиче, което тепърва прохожда в професионалния си път. Дано да и спори в новото начинание, което предстои и да си ползва с удоволствие подаръка.
И така, избрахме печата, като подсказката беше, че Люси е зодия Рак и  така решихме да бъде на морска тематика. От там тръгна всичко, а какво се получи ви показвам нагледно:


Предвид, че получателката на този проект е доста млада исках да е нещо много свежо и цветно, какъвто се надявам да бъде и пътят и занапред - пъстър и изпълнен с розови моменти.


По този тефтер се ля много, ама мноооооооооого глоси... Казвам ви в един момент имах даже и по ушите си!


На доста места включих и новия ми любим продукт - брокатени химикалки в различни цветове, в които съм буквално лудо влюбена!


Като за море и лято избрах тези две прекрасни чармчета - морско конче и нещо друго морско, макар да не съм съвсем наясно какво точно е то... :)


За етикет на всеки разделител използвах едно водно мехурче, което ми се стори много симпатична препратка към тематиката и самата корица. :) На първи план и един страхотен текст на песен, която Ралица избра и поиска да сложим за послание.


Страничките за контакти оставих семпли и без излишни разделения, за да е по-удобно да си пише каквото Люси сама си прецени, без да е притисната от мястото.


Дано да има повечко задачки записани на следващите странички. 


Тук добавих една страничка, където обособих места за бизнес картички.


Ето така изглежда разгърната, а си има и местенце за бележки. Такова място оставих също и на вътрешната страна на задната корица, но снимката излезе доста размазана.И за финал спретнах една подходяща кутия. Лъчезарната девойка от тефтера замених пак с тоя прекрасен според мен воден балон. Отново ще забележите обилното количество брокат и глоси, но няма как... Слабостите са си слабости.

Е, това е за сега от мен. Идните дни ще се постарая да ви покажа и останалите два тефтера. Очаквайте ме скоро пак. :)

2 коментара:

 1. Оле, много е хубав, мила ми Вал! Сигурна съм, че рожденичката много си го е харесала, че как иначе. И аз бих се зарадвала много на такъв подарък.
  Топли прегръдки от жегав Добрич!
  Ирена

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Иренка. :)
   И от непоносимо гореща, без грам ветрец София също много поздрави. :)

   Изтриване