неделя, 2 ноември 2014 г.

Таг №2(Коледна размяна 2014г.)

Здравейте,

както вчера обещах съм тук, за да ви покажа и Таг №2 за размяната на Ем. :)
Идеята за него дойде, след като случайно попаднах на един сет за изрязване на формички в нета(или както там му се казва на това нещо). Толкова много ме изкефи, че реших да взаимствам идеята, като сама си изрежа и подготвя елементите. Ето за какво става въпрос?


Хитро, а? :) Е, моите детайли не са чак толкова изпипани, но се постарах да го направя интересно и приятно за окото. За този проект изсипах буквално тонове брокат, така, че се пригответе да бъдете заслепени от блясък. :) Ето я и моята интерпретация:


Както вече споменах - брокатът е много, нооо, за сметка на това пък не съм спестила и от лъскавите камъчета. :)
(тук да ви кажа под секрет, че част от броката ми окапа безславно, но, аз нали съм си упорито пак го върнах на мястото му)


Понеже не ми се искаше в средата на брадата да има дупка, прецених, че е по-подходящо да я сложа малко надолу, но така ми лъсна едно голямо, празно пространство, което безумно смешно контрастираше с бляскавия завършек на долния край. За това на помощ ми се притекоха няколко  снежинки и две малки изрезки от коледното блокче. :) За финален завършек сложих отгоре едно редче с камъчета. :) Нарочно избрах хартия на звездички и снежинки за брадата, за да не пустее като едно голямо, бяло петно. И тук не пропуснах блестящите ефекти - звездичките покрих с глоси. :)


Ето го и коланчето с бляскавата тока. Да си призная нескромно, ама на живо са много, много по-хубави. :)


Гърба също не подминах от към бялсъци, но в далеч по-скромно количество. Две снежинки се включиха и украсиха джобчето за мини тага, който казва HO-ho-ho - типично по дядоколедовски. :)


Тази смела курабийка, която си направих сама (урочето може да видите утре при Деси и Картичкофуриите, а след това ще бъде пуснато и тук при мен), сложих, за да охранява, да не би някой да гепи мини-тага. :) Изключително сладка бисквитка, нали?


Ето и гърба на мини-тага, който саморъчно написах. Ще ме прощава получателката за "краснописа", ама 5 години университет и скорострелно диктуване на лекции тотално и безвъзвратно ми развалиха иначе хубавия почерк. 
Обмислям и №3, но на този етап - толкоз! 

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак.

4 коментара:

  1. Е, при толкова брокат няма как да не блесне тагчето, а и много добре си се справила с изрязването :)
    Усмивки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха, нали... :) Но пък много се забавлявах, нищо, че цялото семейство светехме после. :)

      Изтриване
  2. Чудно тагче - само като го гледам и ми мирише на Коледа, може би е заради курабийката :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дааа, курабийките определено са и моя асоциация за Коледа. :) Благодаря ти, че се отби при мен. :)
      Усмивки.

      Изтриване