петък, 7 ноември 2014 г.

Картичка с цветя (Целувка от птица)

Здравейте,

в днешната публикация ще ви представя една картичка с цветя. Направих я специално за Дани и нейната покана за размяна на картички и сладки приказки в новооткритото и ателие, която ще се състои утре. 
Нарочно изчаквах до последния момент, защото от опит знам, че колкото съм по-притисната от времето, толкова ми е по-лесно да творя. Изображението, естествено, отлежава от сигурно седмица на масата ми, но едва днес имаше късмета да бъде оцветено и поставено в центъра на цветен(от цветя) ансамбъл от феерия и багри.
Без повече да протакам ви показвам и самата картичка:



Не знам защо така ме обхвана много пъстрото настроение. Обикновено залагам на 2, максимум 3 цвята, които са си близки и си отиват, но тук шаренията е пълна. Все пак на мен ми хареса много и се забавлявах, докато редих хартиите и цветовете. :)


Ето и малко по-близък план на цветното ми момиченце. Като ще са цветя - да са цветя. :) Има и доста глоси по цветето на главата, но малко  не си личи тук.


Да се похваля, че тоя път краклето напълно ми съдейства и се получиха страхотни пукнатини, които от тук, от там натрих с малко цвят, за да изпъкнат повечко. :)


Това сладко пиленце пък е част от дизайнерската хартия, но ми стана толкова симпатично, че реших да го включа активно в композицията, а не просто като фон. На мен ми се струва, че аха, аха и ще кацне на цветната главица на момиченцето и ще отпие от жизнения и нектар. :) Надявам се, че не прозвучах чак неприлично. :D


Голямото цвете сглобих и оцветих сама, поръсих го с малко брокат за разкош и му сложих за подкрепа две малки розички - ей така, да не се чувства самотно. :)


Това пък клонче бях предвидила за друг проект, но мисля, че се вписа много добре тук. И него минах с глоси.


И накрая сложих едно малко надписче, което ми се стори сладко. Изрязах си го с ножичката от едно блокче, полях го много обилно с глоси и го украсих с няколко камъчета.



Декорирах и вътре и сложих в джобчето една малка, импровизирана визитка, за да знае получателката от кого е и как да ме намери в случай, че и се прииска. Дано да си я хареса и да не остане разочарована от жребия. :)

Направих и една мъничка и много скромна изненада за домакинята ни, но нея ще покажа друг път, за да не разваля изненадата. :)

Е, това е за сега от мен. Сега ми остава само да се моля утре да се ориентирам и да стигна на време, пък съм сигурна, че ще изкараме страхотно. :) 
Очаквайте ме скоро пак.

П.П. Картичката ще покажа при Card Mania Challenges - 59 - Използвай шаблоните за рязане

4 коментара:

  1. Ако трябва да ѝ избирам име, ще е "Целувка от птица". Много добре са се наредили пилето и феичката :)
    Усмивки от мен!
    Ирена

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хе-хе. Хареса ми заглавието. :) Звучи някак приказно. :)

      Изтриване
  2. Нямаш умора, всеки ден ни радваш с нещо ново и красиво :)

    ОтговорИзтриване