сряда, 25 март 2015 г.

Декоративно бурканче

Здравейте,

от едно известно време ми се върти идеята за декоративни бурканчета, но все нямах повод да я реализирам.
На скоро с мен се свърза клиентка, която искаше да зарадва своя близка с някакъв подарък, чрез който да и изкаже своите благодарности. Зададе ми  жокер, че иска предметът да стои на бюрото на получателката и ме помоли да и предложа нещо по въпроса. Веднага се сетих за бурканчето и и го предложих, а за голяма моя радост тя прие идеята.
И така се заех да разкрасявам и без това красивото по форма стъкълце.
Моя мъж редовно ми дава идеи и този път не е изключение. Хрумнало му, че ще бъде красиво, ако от бурканчето извират цветя... Малко странно се изразяват мъжете за изкуството, нали? :)
Помислих си малко, представих си разни варианти и въоръжена с куп цветя, малко панделки и силиконовия пистолет седнах да го сътворя.
На мен много ми хареса крайния резултат, клиентката ми остана много доволна, а сега очаквам включване с отзиви и от получателката. Надявам се и на вашите коментари, дори да бъдат критични.
Ето го и него - бурканчето:


Украсата е предимно от цветя, но ми се видя подходящо да използвам и тази мрежичка от канап или нещо такова... Също така сложих и малко панделка тук и там. Бяхме решили да има малко благодарствено слово, което навих на папирусче и сложих в това мини бурканче, но не можах да се сдържа и сложих тази красива, метална, пилешка къщичка, която просто крещи ПРОЛЕЕЕЕЕЕЕТ, пък какво по-пролетно от куп цветя... :)


Капачето закрепих за самото тяло на буркана с обилно количество силикон, за да стои стабилно. Искаше ми се да стои сякаш цветята, които излизат са го поместили и то аха, аха - ще падне. :)
Ще го врътна малко, за да добиете по-добра визуална представа. :)




Ето така пък изглежда капачето. Като ги купувах тия зелени рози си мислех, че няма да ги използвам чааак толкова много, но сега са ми направо любими. Толкова свежест и настроение придават на проекта. 

Е, това е за сега от мен и моите бурканени вълнения. Очаквайте ме скоро пак с нови щуротии. :)




4 коментара:

  1. Ейййй, много яко бурканче! Благодаря,ч е ни го показа в Кард Мания ;)

    ОтговорИзтриване
  2. И в Хартиени вълшебства :) Супер бурканче, а ние много обичаме различните неща!

    ОтговорИзтриване