понеделник, 30 март 2015 г.

Бебешки съкровища - Иванина

 Здравейте,

днес ще ви покажа едни сладки съкровища за новороденото бебе Иванина. 
Отдавна не ми се беше случвало да имам повод, за да ги правя и за това приех поръчката с голям ентусиазъм и вълнение.
Избрах много сладурски печат, който оцветих в типичните момичешки цветове от розовата гама. Ще ви разказвам за останалите подробности в движение:


Към сетчето от съкровища решихме да има и подходяща картичка, която да приюти послание към новороденото и неговите родители.


Заложих на изчистен дизайн при малките кутийки, а при голямата сложих и малко цветя, повече перлички и едно сладко мече. Избягвам от класическия вариант с пъпчето, защото по моето скромно мнение то е редно да бъде хвърлено на някое специално място, както повелява традицията и така тази кутийка се обезсмисля. На нейно място слагам такава за кръстчето от кръщението на детето, защото ми се вижда някак по-практично.


Картичката повтаря дизайна на кутийките и така направо си стават комплект. Обичам нещата да имат завършен вид и цялостност. Тук също декорирах с цветя, перли и разбира се нашия главен герой - мечо. :)


И малко по-близък план на ситуацията. Да си призная косичката ми беше най-трудна за оцветяване, тъй като кукурингото трябваше да е по-рехавичко, но мисля, че се справих значително добре. :)

Е, това е за сега от мен. Пожелавам на Иванина да има щастливо и безгрижно детство, да расте здрава и красива и да пълни сърцата на всички близки и роднини с любов и звънък, детски смях. :)

6 коментара:

  1. Хей,много сладурско комплектче ти се е получило!Печатът е страхотен и прекрасно оцветен.Пък за пъпчето и аз съм на абсолютно същото мнение като тебе и смятам твоят вариант на съкровища за по-удачен:).Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сърдечно ти благодаря, Поли за милите и щедри думи. Прегръдки и усмивки и за теб. :)

      Изтриване
  2. Изцяло се съгласявам от раз, по отношение на кутийката за пъпчето. До сега не ми се е случвало да правя такива кутийки за съкровища, но ако в бъдеще ми се наложи, мисля да заменя кутийката за пъпче, с такава за гривничка от родилния дом. Твоя комплект се е получил чудесно, оцветяването е прекрасно ( ставаш все по-добра в това ) :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Силви. И твоята идея ми се струва много добра за гривничката. Може да я "крадна" някой път. :) Много целувки и прегръдки ти изпращам.

      Изтриване
  3. Охх, това бебче с балончетата ми е слабост. Страхотно е комплектчето!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, аз отдавна си го бях набелязала и сега му дойде и неговия ред. Благодаря ти, Цветенце. :)

      Изтриване