четвъртък, 23 април 2015 г.

9 месеца в очакване (мама Теди)

 Здавейте,

днес ще ви покажа един албум-дневник на мама Теди, която още чака своето бебче да се роди. Поръчката ми дойде от моя близка приятелка, която искаше да я изненада с този подарък по случай предстоящия рожден ден на Теодора. Решихме, че предвид обстоятелствата, това ще е един незабравим и чудесен подарък за нея. За всяка жена очакването на дете е много лично и значимо преживяване, което си заслужава да бъде запазено и съхранено във времето, да остане един прекрасен, семеен спомен, който да може да бъде споделен и с идните поколения, за това, се постарах максимално да осигуря всички необходими компоненти на един такъв албум-дневник. След всяка страничка има листчета с редове за записки, а самите странички могат да бъдат запълнени с щедър брой снимки.


Понеже още не знаем пола на бебчето реших основния цвят да е по-натурален, като в случая избрах това да бъде цвят ванилия. Дизайнерските хартии се постарах максимално да избягват някаква полова определеност, но исках да е пъстро и цветно и да носи настроение. За корицата се спрях на този прекрасен печат, който е толкова интимен и умиляващ, че просто беше идеален за проекта. Оцветих го с голямо удоволствие и нетърпение. Използвах заготовка за самите корици, защото отдавна и бях хвърлила око и ми се стори повече от подходяща.


Това симпатично ролерче се промъкна сред покупките ми и си намери своето място тук.
 

Как да не ти стане сантиментално и драго при тия малки краченца, сгушени в мамината ръка...
 

На всяка страничка има етикетчета, които отбелязват различни моменти от бременността. Тук-там с различни сгъвки, с малки джувки и сладки надписчета - подгответе се за много снимки. :)
 




Тук сложих две пликчета за снимки от видеозона - едното розово, а другото синьо и умишлено не залепих етикетчето, за да може, когато се роди бебчето да се използва пликчето с цвят според пола му.












Има и етикетче за данните на бебчето, разбира се. :)


И пликче с етикети за отпечатък от краче и ръчичка. Оказва се, че са много модерни напоследък. :)


Едно мило послание от поръчителката, което открихме в интернет и решихме, че задоволява напълно потребностите на подаръка. 


И гръбчето на албумчето.


Всеки уважаващ себе си албум трябва да си има собствена кутия, за това такава присъства и тук.


На капака на кутията сложих тази сладка рамка, която повдигнах с 3Д лепенка и оставих единия и край незалепен, за да може, ако имат желание родителите да сложат снимка на бебенцето там.

Пожелавам на Теди лека и безпроблемна бременност и благополучно раждане на новия член на семейството и. Надявам се с този подарък да направим тези месеци в очакване по-усмихнати и щастливи.

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар