четвъртък, 22 октомври 2015 г.

Сватбен комплект(албум, кутия и рамка за снимка)

Здравейте,

днес искам да ви покажа един сватбен комплект, който ми беше поръчан за младоженците от тяхната кума и моя приятелка Теди. Единствено условие беше да бъде тематично син и от там нататък имах свобода на действие. Много се забавлявах и с голямо желание творих, защото отдавна имах мечта да направя нещо сватбено. Ето и какво ми се получи:


Избрах да работя с дантела, защото тя за мен е символ, който свързвам със сватбения ден. Нежност, финост, деликатност, красота - все качества, които неизменно присъстват  на това събитие и всякак булка цели да покаже с визията си.


Ръбчетата на кутията  жулнах малко с шкурката, за да придам по-винтидж стил и шик.


Ето тук, удобно полегнало вече се е разположило и самото албумче. 



За мен акцентите са тези, които правят нещо персонално и лично, което му вдъхват живот и в които можеш да откриеш почерка на твореца. За това обичам акцентите и винаги се стремя да ги използвам, но без да прекалявам, защото границата между пищното и кичозното е много, много тънка.





Дизайнерската хартия за страниците подбрах в подобни по вид мотиви, които да дадат един цялостен и завършен вид на проекта. Естествено, спазихме синия мотив, който обединява всичко.


Решихме да има и една рамка за снимка, която винаги да напомня този съдбовен ден на младоженците и да краси щастливите им лица. Абсолютно се опитах да повтора мотивите от албума и кутията, за да си бъдат наистина комплект. Ако знаете пък само колко отпор ми даде тая рамка при закрепването на дантелата... Бях омазана в лепило до лакти, но накрая се предаде и успях!


Отново детайлите са ключови. Не можах да се спра и обкантих задния ръб, който не е видим, но пък аз се почувствах удовлетворена, че съм изпипала всеки детаил.


 И така, рамката влезе и тя в кутията, за да прави компания на албума.
Надявам се подаръкът да се е харесал на младоженците. Пожелавам им дълъг и щастлив съвместен живот и нека хубавите моменти бъдат винаги повече от лошите.
Благодаря и на Теди, която ми достави това огромно удоволствие с поръчката си.

Е, това е за сега от мен.
Очаквайте ме скоро пак. Или може би не чак толкова скоро... :)

1 коментар: