петък, 21 ноември 2014 г.

Таг №3(Коледна размяна 2014г.)

Здравейте,

след 10 дни дистанция от крафт масичката ми днес най-накрая намерих време и муза, за да направя третия таг за размяната на Ем.
Конкретна идея за визията му нямах, но въоръжена с нов сет коледни печати, няколко мастилца и едно ново блокче седнах и реших, че ще му видя сметката. :)
Имах огромното желание да използвам един друг от печатите, но той не успя да се помести в размерите на тага, за това се присламчих до снежния човек. 
Ето и какво се получи всъщност:


Снежкото беше придружен от една елхица , обаче на мен ми се видя дооста постничко, за това му сложих 3. :)
Шалчето, ръкавичките, метлата, една от елхите и горната преспа сняг повдигнах с 3D лепенки, за да придам обем и живот на изображението.


Както си му е реда, тук и там натрупах малко "сняг" и минах с краклето, за по-естествен вид.


Елхичките и те се накичиха с кракле-снежецът. :) А на тази средната даже "закачих" няколко играчки, за да му е празнично на снежко. :)


Ей така малко по-странично си личи(горе-долу) как сладко изпъкват повдигнатите елементи.


На панделката пък закачих този суууупер сладък, метален снежко. Ще го виждате често по зимните ми проекти, защото се заредих с няколко бройки в повече. :)


Това пък е гръбчето, което исках да е по-изчистено този път, но все пак е коледно, за това го реших в златно. Картонът, с който облякох тага е перлен, златен картон, така, че нещата се вързаха. :)


Горе ми седеше малко празно, за това отпечатах две играчки, но поради перления блясък на картона не си личат много на снимките. За това пък на живо седи много деликатно и елегантно. 

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак. :)

4 коментара:

  1. Любимка си ми! :) За начина по който работиш, за начина по който пишеш резюметата към постовете си, за всичко. Поздрави за красивия таг! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мен е чест и удоволствие да прочета такова едно признание.
      Благодаря ти, Силви. :)
      Усмивки ти изпращам.

      Изтриване
  2. Бре, какъв усмихнат Снежко! Лесно му е на него там, на топличко и уютно до елхичките :)
    А ти, усмивке, добре дошла! Липсваше!
    Прегръдки!
    Ирена

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, мила Иренка. :) И вие много ми липсвахте. Хубаво е да се завърнеш в своето си местенце, макар и след кратичко отсъствие. :)
      Прегръдки и от мен.

      Изтриване