петък, 20 февруари 2015 г.

Валентинка за Съни

Здравейте,

напоследък усилено ми върви на албуми и тефтери и картичките сякаш останаха на много заден план. За това, пък и защото скоро беше един чудесен празник на виното и любовта реших да направя една картичка за моя скъпа приятелка от Бургас - Станислава.
Дълго се чудих на каква визия да заложа, дали да е в класическата валентинска комбинация - черно, червено и бяло или да е нещо по-нетрадиционно, но в крайна сметка избрах нежна лила, бебешко синьо и тук-там малко розовко. Съни винаги изглежда стилна, тя е мила, деликатна и приятна и за това исках да внуша таква усещане и чрез самата картичка.
Ето я и нея:

Не успях да направя много качествени снимки, за това избрах само тези двете. Цветята, които аранжирах по картичката предварително натопих в лепило, което изсъхва прозрачно и хубавичко ги овалях в брокат. Сложих малко розови камъчета, две копченца и куп сърчица. Надписът е семпъл, но за това пък го минах с кракле и според мен се получи интересна асоциация с любовта,която е крехка и лесно трошлива, заради което трябва да я пазим много. Малко панделка и много пластове дизайнерска хартия и воала! :)


Самото изображение оцветих дигитално, което е новата ми страст. Крилата, ореола и розата също минах с кракле и мисля, че се получиха разкошно. Спазих цветовата комбинация, за да е пълна симфонията. :) Много са ми трудни тия светлосенки, за това им отделих доста време и си поиграх много с тях. Надявам се да са се получили прилично.
Този път за куриер използвах баща ми, защото по Коледа изпратих на Съни картичка, която тя така и не получи, а от БГ пощи се оказаха изключително некомпетентни и неадекватни по отношение на пратките(както винаги).

Е, това  за сега от мен. Минавам пак на вълна тефтери и албумчета. Очаквайте ме скоро пак. :)

2 коментара:

  1. Оцветяването ти става, все по- добро, Вал.Предполагам че и тази картинка е оцветявана на компютър. Стимулираш ме и аз да се престраша :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даа, пак на компютъра. Пробвай непременно. Аз направо се преоткрих. :)

      Изтриване