понеделник, 23 февруари 2015 г.

Happy with Me?!.

Здравейте,

днес няма да ви показвам хартиен проект. Ще ви представя просто едно оцветено изображение на фрийби, което ми се стори много сладко и симпатично и ми се прииска да си оцветя. Приемам го като упражнение, защото още се уча на това нещо - дигиталното оцветяване, но просто не ми идва да направя картичка или друго с този печат. Кой знае пък, може би и да изгрее неговата звезда някой ден, но за сега ще си стои просто ей така, да отлежава в папката ми с оцветени картинки. :) Реших все пак от уважение към вас да му сложа някакъв фон, за да не седи празно.


Можех определено да сложа още малко сенки по косата, но целта ми беше по-скоро кожата, която тук я има в изобилие, предвид, че момата не се е облякла особено много. :D
Понякога ми е трудно да определя къде да сложа светлосенки, когато има повечко катове дрехи и някак си цялостната представа за видимите части от кожата ми се размива. За това напоследък реших просто да експериментирам с кожата, за да добия повече рутина.
За да видите грешките ми в детайли може да си увеличите изображението.
За бельото използвах същата дигитална хартия, която съм сложила и за фон, като тук там мацнах малко сенки за по-реалистичен вид.

Сайтчето, от което си взех картинката е на Opal Manor. Ако решите цъкнете на линка, за да разгледате. Имат си цяла секция с фрийбита.

Ще се радвам на коментари, съвети и критика от по-вещите в занаята.
Предварително благодаря, че се поспряхте, за да изчетете спонтанната ми публикация. :)
Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак. :)

2 коментара:

  1. Много ми хареса начина ти на оцветяване,аз самата също прохождам в тази част :) и те аплодирам,браво!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Голямо благодаря за мотивацията, която ми даваш с този коментар.
      Изпращам ти безброй усмивки. :)

      Изтриване