събота, 4 октомври 2014 г.

4 октомврийска размяна (СДМК)

Здравейте,

днес е 4 окромври и е Световния ден на майсторите на картички. Искам да честитя повода на всички картечкоправещи момичета и момчета. Бъдете здрави и вдъхновени, иновативни, креативни, позитивни и щастливи.
По случай празника Картичкофурийките организираха размяна на картички,  която реших да взема участие и аз. Падна ми се непозната за мен дама, с която след няколко дни издирване се намерихме във фейсбук. Проведохме кратичък разговор, но и това е достатъчно за сърцето на твореца. Исках да е нещо ново, различно, нещо, което не съм правила до сега. Чудих се между множество сгъвки и разгъвки, но накрая се спрях на друг вариант, който ми се видя много интересен и забавен. Идеята взех от ю-туб. Ето и какво ми се получи:


Избрах есенна тематика за картичката, а какъв по-есенен цвят от оранжевия, който присъства навсякъде - в листата, в плодовете...За тага вътре и за бордюр използвах златист, перлен картон.


Сладката есенна фея украсих подобаващо, а за контур и сложих много златен брокат, защото за мен есента е златен сезон с всичкото и богатство и пищност... 


На тагчето закачих и една висулка - листенце. Обичам детайлите и мисля, че те са тези, които те отличават от всички останали. :)


Ето тук вече си проличава интересното в самата картичка. Основата на картичката е обикновено джобче, но тагът, който се намира вътре е закрепен с надписа "За теб" и когато се издърпа нагоре, надписчето и то се качва паралелно. :)


Ето така изглежда напълно издърпано. Много ми е симпатично и сладко. :)Като още един малък акцент закрепих това прекрасно листенце, което моята обична свекърва ми донесе от някаква стара, изкуствена китка, която събирала прахоляк у тях. Оцветих го малко, защото цветовете му бяха доста избледнели и така то заживя един съвсем нов живот. Имам още няколко от тези прекрасни листенца, които ще използвам и в следващите си есенни проекти. :)

Надявам се получателката да си хареса скромната картичка и да остане доволна от размяната. Направих и плик, но пропуснах да го снимам... 

Ако ви е харесала хрумката за картичката и искате да направя урок как точно се прави, моля пишете ми в коментарите под публикацията.

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар