неделя, 12 октомври 2014 г.

Посветено на Хартиените Вълшебници

Здравейте,

няколко дни се чудя и колебая дали да си позволя да кандидатствам в конкурса за нова Вълшебница. Онзи ден случайно реших да прегледам сайта на Мо и да се изкуша с още някой печат и попаднах на нещо, което привлече вниманието ми. Много сладко момиченце с котки, което беше само за 1 долар!? Страшно се почудих, но цъкнах на линка и прочетох нещо, което ме разтревожи, трогна и натъжи. Печатът, всъщност Мо посвещава на едно от момичетата, които участвало в тийма му към блога и починало внезапно. Парите от продажбите ще отидат за благотворителност на така любимите нейни котки - на Аманда...
Много се разчувствах, макар тази жена да е непозната за мен... Какво ли не ми мина през главата, но печата си закупих моментално. И си дадох сметка, че живеем прекалено бързо и прекалено кратко, за да се чудим и маем. 

И така - осмелявам се да кандидатствам при Вълшебниците, пък каквото-такова.
Реших да използвам точно този печат - Mo - Amanda.


Оцветих го с огромно удоволствие и лекота, а картичката се получи от самосебе си. Исках този път да "прекаля" с цветята, защото поводът го изисква - нека да е празнично. :)
Посланието пък ми хрумна, защото се сетих за филмчето "Жената котка", където тя много сладко казваше пърррррфект... :) Пък и Вълшебниците са си пърррррфект и те, та си пасна чудесно. :)


След като оцветих момиченцето с котетата, отгоре минах с едно ново мастило в цвят сребро, което се оказа, че не е от най-покривните, но за сметка на това придава един такъв особено фин и деликатен блясък, който ужасно много ми допадна. Мисля, че се забелязва на места. :)


Ето и героите в детайли - сгушени, игриви, мекички и топли същества, които безрезервно даряват любовта си на човека.


И другата порция бандити... 


Това тука пък е едно псевдо кълбо(уж от прежда), което несръчно засуках от тук от там и обилно полях с глоси, за да не мърда. Както виждате под надписа някое коте е оставило мокри следи... Калпазани, какво да ги правиш. :)

Мисля стана ясно, че лъскавото в картичката е направо достатъчно. Постарах се все пак да не прекалявам. :)

Е, това е моя специален проект за вас, момичета. Посвещавам ви го с удоволствие и ентусиазъм, без значение крайния резултат. На всички кандидатстващи желая успех. :)
Очаквайте ме скоро пак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар