сряда, 8 октомври 2014 г.

БС за момче и момиче

Здравейте,

днес реших да ви покажа два сета за Бебешки съкровища, които правих тези дни. Сетчетата са за момченце и за момиченце, но декорацията им е доста сходна.
Ще започна с момичешкия, защото нали винаги трябва да се дава предимство на дамите... ;)


Капачетата на малките кутийки и основата на голямата кутия направих от твърд картон в цвят бордо, който по скромното ми мнение си отива най-добре с розовото и му дава шанс да изпъкне. Дъната на малките кутийки пък направих от перлен, златист катрон, за това и си позволих да оцветя тагчетата в златисто.


По две розички и две камъчета украсиха капачетата на кутийките, за това съвсем умишлено ги направих малко по-нисички, за да се затваря добре и безпроблемно основната кутия.


А пък самата основна кутия украсих по-богато с няколко различни по големина рози, които си оцветих сама, защото бяха бели. Една четирилистна детелинка за късмет и няколко камъчета и воала!

Момчешкия сет пък изглежда така:



тук вместо рози и камъчета място заемат копченца и някаква мрежа от канап или  нещо подобно(не съм съвсем сигурна). Изобщо - момчешки неща.


предпочетох дизайнерската хартия да е в бежово каре, а не в синьо, защото основата е от много наситено син цвят и като наложих отгоре някак си ми простееше. Предвид, че основата на малките кутийки отново е от златист, перлен картон, то считам, че перфектно си паснаха като концепция.


На основната кутийка сложих едно по-голямо копченце, пак от същата мрежичка и четирилистната детелинка за късметче.

Специално за случая бях поготвила две мини шишенца за основните кутийки, от ония в корковите тапи, обаче кога му е вървяло на сиромаха... И на двете тапите им не пожелаха да излязат и се скъсаха, та не можах да се преборя с тях и понеже така и не измъдрих с какво да ги запуша, след като ги напълня с брокат, си ги оставих да отлежават за други проекти.

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар