неделя, 10 август 2014 г.

Къдрави вълнения...

Здравейте,

обичам къдравите коси и печатите с такива двойчици са ми били винаги мнооого, много любими. :) Особено пристрастна съм към печатите на Криста Смит и в днешната си картичка използвах един такъв, който е наречен Frizzy Jynx
Оцветих го снощи около 3:30, когато внезапно ме обхвана музата и настроението. На лампено осветление и кьоравейки се с очелките направих, каквото можах. Ето я и картичката, която приюти къдравото ми момиче:


Отвътре ми дойде да бъде много цветно и слънчево, предвид последните няколко хубави и топли дни, а якенцето с къс ръкав е почти като едно, което аз самата имам и нося с огромно удоволствие.


Цялостното изображение оцветих с една нова за мен техника с почти суха четка и ситни потупвания. Много съм доволна от крайния резултат и съм сигурна, че това няма да е единствения път в който ще се възползвам от нея. :)


Много изненадана останах и колко добре ми се получи косата. Със сигурност мога да заявя, че  това е най-добрия вариант за къдрави гриви, според мен. Предполагам ще е подходящо също и за козината на животинките.


Използвах два вида дантела и наръсих щедро малки аквамаринови кристалчета. Китките пък си оцветих от бели такива в подходящи за случая. Мислих си и за едно синьо, но реших, че ще дойде в повече.

По едно време обаче така зверски ми се доспа, че оставих сглобяването на картичката за днес сутринта с кафето. 

Е, това е за сега от мен и къдравите ми вълнения.
Очаквайте ме скоро пак. :)

3 коментара:

  1. Уникално добро оцветяване на тази къдрава девойка. Косата особено е невероятно сполучлива. Нямам идея каква е техниката, но при теб се е получила чудно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. :)
      Техниката е с акварелните моливи: с мокро връхче на молива потупвам тук и там и после с бялата гел химикалка малко накъдрих отгоре. :)
      Усмихната вечер, Кат.

      Изтриване
    2. Благодаря за обяснението, ще гледам да го запомня :)

      Изтриване