четвъртък, 14 август 2014 г.

Лилаво с тюркоаз

Здравейте,

тази картичка ми стана много любима, както заради новата ми страст сред печатите - Krista Smith и нейната Nevaeh, така и заради цветовата комбинация, на която заложих, а именно любимото ми лилаво с тюркоаз.
Големите очи и пищните коси са част от причините толкова много да се влюбя в печатите на тази авторка. Толкова изразителни и подробни - печатите и са истинско удоволствие за оцветяване. Винаги много се наслаждавам и забавлявам с тях. 
Ето какво получих и като краен резултат:


При заснемането малко се е прецакал цветът на копчето, но иначе е абсолютно същия като този на дизайнерската хартия. Предполагам, защото е седефено и за това не е излязло реалистично. И за да не се слее с фона, му сложих едно кръгче от хартията, която използвах за бордюр.
Краищата на тюркоазената хартия нащърбих  със скалпела и ги минах с едно мастилце, което си имам отдавна, но винаги ми върши много добра работа. :)


Толкова се вживях в оцветяването, че позагубих точките, за това реших да сложа малко бели такива на случаен принцип. Къде точки - къде тиренца, но важното е, че ги има и създават допълнителна пищност на роклята. :)


Избрах неангажиращ надпис и семпла декорция от 3 розички, защото цветовете са достатъчно богати.

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак. :)

2 коментара:

  1. Не знам как съм пропуснала тази картичка, но ето че вече съм тук и ѝ се наслаждавам :)
    Браво, Вал, много добре ти се е получила!
    Поздравчета и усмивки!
    Рени

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Иренка. :) И аз много си я тача нея. В любими цветове... :)
      Усмихната да ти е вечерта.

      Изтриване