сряда, 27 август 2014 г.

Благодарствена картичка

Здравейте,

картичката, която ще ви покажа в тази публикация направих за една много мила дама, която ми помогна ужасно много с един мой проблем. Ще съм и благодарна до живот, че ме отърва от ядовете(здравословни проблеми), които толкова години ме тормозеха. Представете си, колко е човечна и всеотдайна тази жена - без да ме познава се вдигна и дойде, не стига, че ми реши проблема от раз, ами и пари не ми взе. Добре, че бях предупредена, колко много обича шоколад, та успях да я изнудя(буквално) да приеме един голям шоколад за благодарност. Обаче нещата се случиха толкова бързо, че нямах време да реагирам и да измисля нещо по-оригинално с което да и изкажа моята признателност. 
Въпросната дама се оказа, че е джудистка и това реши облика на картичката, която реших да подготвя за нея. Дълго търсех и се рових за печат с джудо и най-накрая ме светна гениалната мисъл да потърся карате - нали и двата спорта ползват кимона... Резултатите от издирването ми ме спряха на сайта на Мо и неговото перфектно за случая печатче - Karate girl.
Ето я и самата картичка в завършен вид:


Понеже не познавам вкуса на дамата, прецених, че е по-подходящо да заложа на изчистен дизайн, който сякаш успява да допадне на повечето хора.
Сложих малко камъчета, няколко пеперудки и две перли за разкош.


Неизбежно тук се намести и благодарствения ми надпис. Над него кръжат три симпатични пеперудки, които съвсем леко дистреснах с мастилото, нищо, че на снимката не си личи особено. :)


Печата оцветих също семпло, но какво повече да оцветиш на бяло кимоно? Проучих аз, че моята получателка има черен колан и за това веднага побързах да го отразя в изображението. 
Мисля, че се получи добре - аз поне съм доволна.

Още веднъж искам да кажа - Благодаря ти, Ели! Бъди благословена със здраве, щастие и късмет.

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак. :)

2 коментара:

  1. Прекрасна картичка си направила, Valarie! Сигурна съм, че получателката се е зарадвала и със сигирност й е харесала! Между другото, преди да прочета какво си написала, като видях картичката, страшно много ми заприлича на шоколад :):):)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря. :) Признавам си, че ми мина идеята да направя картичка-кутийка за шоколад, обаче вече бях залепила всичко и реших да си остане така. :)
      Усмивки от мен.

      Изтриване