събота, 30 август 2014 г.

Морско дъно

Здравейте,

днешната картичка ми стана страхотно любима. Отдавна се самоприканвам да оцветя някоя по-огромна коса, защото косите при мен са били винаги нечовешко предизвикателство. Винаги, когато оцветявам, започвам от косите, да не би да прецакам нещо или, ако е така, то да няма прекалено много щети. :) За това тази сутрин се реших и престраших и направих ето това:


Лятото си минава покрай нас на бърз ход и  докато се усетим - няма да го има. За това с голям ентусиазъм и желание направих тази морска картичка.  Нека да се донасладим на лятото или на това, което остава от него. :)


Съвсем подходящо в темата се вписаха тези сладрски висулки-дрънкулки, които се поклащат на гребена на вълната на моята картичка.


Възползвах се и от споделеното знание на Картичкофурийките, за да направя това бижу от бирена капачка. Голямо чукане и блъскане падна. Първата капачка излетя през балкона и за малко да центрирам една госпожа, която минаваше отдолу. Мисля, че ми прости, след като поне 1000 пъти и се извиних за невниманието си. Втория опит пък се поразмаза яко, ама реших все пак да използвам каквото е станало. Малко кристалчета, много глоси и брокат и ето я моята лъскава брошка. :)


Тук до моята мома с косата се мъдрят и няколко малки-сладки животинки. С много глоси лъснах всички водни мехурчета. очите, устните, медальона и морските обитатели.
Мисля, че не се справих чак зле и с моето си предизвикателство - косата, макар да има още какво да се желае по въпроса.

Картичката ще включа при:


както и при


Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак.

6 коментара:

  1. Тази вечер си мислех, че е време да погледна вече какво твориш и ето на - имам си любима от твоите картички!
    Мадамата е супер, а косата ме предизвиква и аз да опитам :)
    Харесва ми как брошката се вързва идеално с морската ти тема. Браво, Вал!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, мила Иренка. Радвам се, че така ти е допаднала картичката. :) И наистина - опитай! Ще се радвам да видя и твоето творение. :)
      Поздравчета. :)

      Изтриване
  2. Страхотна картичка!Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на The Crazy Challenge!

    ОтговорИзтриване
  3. Ооо каква красотичка си намерих тук. Чудесна картичка и коса. Страшно ми харесаха акцентите които си използвала. Имаш едно голямо браво от мен :)

    ОтговорИзтриване