петък, 8 август 2014 г.

Картичка за кръщене

Здравейте,

преди няколко дни ни се обади на моя Марин майка му. Много симпатична и свястна жена с която, слава Богу, сме в прекрасни, приятелски отношения. Колко ми стрували картичките ме пита той, докато разговаря нещо с нея по телефона. Ами, аз от къде да знам колко ми струват картичките!? За кого е, питам аз и той- предава. За нея! Ха... Веднага грабнах телефона и я скастрих(деликатно, естествено), че си е помислила, че точно на нея ще и искам пари за нещо. След много смях и закачки уточнихме, че картичката и трябва за кръщене на внучката на сестра и(изобщо не мога да се ориентирам на нея пък какво и се пада детето като роднинска връзка... Хич ме няма по тия отношения кой на кого и какъв е. 
Стигнахме до съгласие, че трябва да има послание и джобче за паричен подарък. Обмислях няколко часа и прецених, че трябва да е специална.За това избрах печат на Мо - Alisa with Roses

- отдавна му се каня.

Преди да ви я покажа - картичката, искам да изкажа специалните си и силни благодарности на Кат , чиито подарък получих днес сутринта и толкова много, много, много се зарадвах.
Благодаря ти, мила Кат за щедрите и прекрасни красоти, които си ми изпратила. Част от тях използвах в този проект.

Роклята тотално я оклепах с този брокат, но като изсъхна не стои чак толкова зле. Май прекалих с лепилото нещо...
Иначе сложих и една нова дантелка, която тъкмо днес си купих. Смятах да добавя и няколко копченца, но така и не им намерих място, за това ги върнах да си почиват в торбичката при другите. :)



Дариа, какво хубаво име са избрали на детенцето. Ама и то е едно такова много хубаво, русично и засмяно, като всяко щастливо детенце. :) Някои от китчиците си имах вече, а други са от какичка ви Кат. <3


Сори за скапаната снимка, но това беше най-доброто, което успях да заснема, предвид уникалните ми фотографски умения.
Посланието сглобих от две отделни, като си го преправих по мой вкус. Горе се мъдри и джобчето за парички. Не можах да не му сложа малко декорация и на него - горкото, още повече, че си седи празничко за сега. :)

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме пак съвсем след малко.


2 коментара:

  1. Ех, че е свежарска! Чудна ти е картичката, вследствие на експериментите е станала Сууупер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хи-хи. Абе, докарахме я някак си да му мяза, както казват старите хора. :)
      Усмихнат следобед ти пожелавам. :)

      Изтриване