понеделник, 13 октомври 2014 г.

ATC №1

Здравейте,

изчаквах известно време, за да ви покажа първото си ATC, което направих за една специална дама - Ирена, защото исках първо да си го получи тя, а след това да го покажа и на вас. :) 
С настоящата публикация ще се възползвам, за да и изкажа благодарностите си, за това, че ми изпрати разкошна картичка за 4-то октомврийската размяна, а също така, че с нея пристигнаха и множество изрязани и всевъзможни цветенца, снежинки, листенца, кръгче, квадратчета, дантелени салфетки и какво ли още не. Благодаря, Иренка, за щедростта ти и, че си такава чудесна приятелка, макар да се познаваме от скоро, а едва днес се видяхме за първи път. С още по-добри впечатления за теб останах след срещата ни на живо и се надявам да имаме възможност да общуваме и да се виждаме по-често в бъдеще. :)

Печатът, който избрах за случая е на прекрасната Криста Смит - Lala.
И така, представям ви ATC-то за Иренка:


Мъничко и семпличко с типично момичешки цветове, но толкова може да се побере на тия дребни размери. :)


На тази по-близка снимка може да се видят детайлите по косата, която освен къдрици си има и релеф. :) ОБИЧАМ КЪДРАВИ КОСИ! :)


Тук пък скрих името на получателя в случай, че срещата ни с Ирена се забави и се изкуша да покажа какво съм направила по-рано. :) Малко е написано на ръка, но така ми хареса повече от напечатаната версия, която бях подготвила.

Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме скоро пак. :)

2 коментара:

  1. Оооох, Вени, много специална ме караш да се чувствам! Аз ти благодаря, че ми отдели неделния си следобед и ме развежда по любимите си места! А картичката на живо е още по-прекрасна, да кажа аз, за тези, които нямат щастието да я видят на живо.
    Прегръдки!
    Ирена

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами, то е защото си си специална, Иренка. :)
      Прегръдки ти изпращам. :)

      Изтриване