събота, 12 юли 2014 г.

Мишо на море

Здравейте,

както обещах, днес ще ви покажа и третия герой от вчерашния пост - един миш - Мишо. :D Симпатичния сладур е кукнал на плажа тъкмо в разгара на сезона, почерпил се е с една разхладителна скрежина и чак е порозовял от кеф. За тези от вас, които не знаят що е скрежина искам да кажа, че това е най, ама най-якото нещо лятоска от моето детство. Представлява смлян лед, полят с различни на вкус сокчета. Когато бяхме малки с моите другарчта умирахме от мерак по тази напитка. Ех... какви хубави, летни спомени ме налегнаха, ако знаете... :)
Та да се върнем на наш Мишо, който се е барнал в хавайска ризка и небрежно, тъкмо като нашенските мутри, си е сложил слънчевите очила на челото... Голям гъзар го раздава. :) Реших, че след като Мишо е момче и картичката трябва да е по-мъжка, по-семпла и за това изтиках всички рози, дантели и перли от съзнанието си и ги замених с далеч по-мъжествените котвички, рул и малко миди(къде метални, къде от хартия). Ето това се получи като краен резултат:


Е, кажете ми, не е ли изписана насладата на лицето му? Тук боднах и една карфица, която си додекорирах сама. Видях го в ю-тубата на една мадама, която издаде няколко малки хитринки от репертоара си, но как ли не я търсих - не можах да я открия пак и да ви я покажа.  


Цайсите на нашия ъндъргаунд герой глоснах с 3D лакчето. С него минах и по чашката му, за да лъска като изпотена. :)


Тия охлюви бяха част от един по-голям печат, който оцветих за друга една картичка, но понеже нещо не ми се вързаха в крайната и концепция си намериха мястото тук. Обожавам металните акценти, а тази усмивка, която забодох на карфицата винаги ми е била фаворит. Мисля, че пак ще я виждате в бъдеще. 

И понеже не можах да се стърпя, пък и за разяснение на по-младите, които не помнят, ви черпя виртуално с една скрежина - да ви е сладко и разхладително в жежките дни, които предстоят.


Е, това е за сега от мен. Очаквайте ме съвсем скоро пак. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар