неделя, 29 юни 2014 г.

Морски трепети

Здравейте,

бързам да ви покажа една много, много специална картичка за имения ден на моя баща (Петър), който е морско чадо, за това и неговата картичка е решена в изцяло морски мотиви. Надявам се много да му хареса. От вчера(понеже все не можах да се наканя по-рано) тя пътува към него и се надявам, когато я получи да бъде изненадан и да му хареса, защото е направена с много любов и мерак.

С тази картичка реших да направя и първото си участие в Картичкофурийското предизвикателство 224 "Моето лято" - тръпна от нетърпение, а също и от притеснение. Стискайте ми палци и дано да не се изложа като за сефте. :)
 Ето я и нея - решена в нова за мен форма и размер. Постарах се, пък относно резултата съдете вие. 


Ето и малко по-детаилно изображение:


На тези чехлички им се каня отдавна и съм доволна, че най-накрая намериха своето място и то на такава една специална картичка за мен.
Е, това е за сега, очаквайте ме скоро пак и моля ви, не забравяйте да стискате палци! :)

П.П.  -   Както обещах на Kakichka Kat добавям изображението на чехличките, които използвах за проекта. Ще се радвам, ако са полезни на някой, а още повече, ако споделите и как точно сте ги използвали.


2 коментара:

  1. Много добре се е получила картичката, а чехличките са върха :) Трябва да разкажеш как си ги сътворила :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за положителната оценка. :)
      Чехличките намерих в интернет, разпечатах си ги и наслоих няколко пласта хартия с Ц 200, за да са по-обемни. Използвах и 3D лепенка за закрепването им към основата. Оцветих ги с акварелните моливки и ги минах с гланц.

      В публикацията ще добавя и самите чехлички, ако желаеш ти или някой друг да ги използвате.

      Изтриване