сряда, 16 юли 2014 г.

Цветна комбинация(Together)

Здравейте,

днешната картичка направих вдъхновена от 

Цветовете, които ни предложиха ми се видяха толкова нежни и ефирни, толкова интимни и пропити с романтична споделеност...


Не можах да се стърпя при никакви обстоятелства. Заех се да си издиря подходящ печат и се спрях на един с двама влюбени...  Показвам ви ги моментално и съм сигурна, че ще се влюбите и вие в тях. :)



Страхотни симпатяги са тия двамата, нали? Много ми хареса дългата и свободно пусната коса на момичето, както и шейкът с две сламки(личи, че си го споделят)... Но има и някаква свенливост в тях, която ме накара да ги избера. 


Още щом видях тая масичка на централна позиция в печата и реших, че ще я направя лачена, за това я полях много обилно с глоси акцент. Струваше си да я чакам цяла вечер да изсъхне. От глосито сложих също на чашата, както и на фибичката на девойката, но не можах да устоя да не "овлажня" и влюбените погледи на двойката. :) Обичам го това лепилце...
Плочките си дорисувах, защото ми се видя подходящо, а за фон избрах един от десените на цветното ми блокче.


В един определен момент се усетих, че всъщност влюбените двойки на печата са две... Тия двамата зелени сладури бяха кукнали в долния край и почти, ама почти не се забелязваха, но според мен и те са много важни!



И за къде ефирност без цветя? Изрязах някои с ножичката(мисля, че си личи кои точно), дргуги с два малки пънча, които си купих комплект, сложих малко перлички и камъчета за разкош, тук-там брокатче и щедро им наръсих свежа роса. На цялата тая пищна цветност не можах да не добавя и две бордюрчета от камъни - слабост са ми.

Е, това е то от днешната картичка и от мен. Надявам се да ви се хареса и да ви донесе усмивка. Очаквайте ме скоро пак и ми стискайте палци в предизвикателството.

6 коментара:

  1. Суперска е! Също като разказа ти за направата на картичката, четох го с огромно удоволствие! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря. Трогната съм. Хубаво е да знам, че все пак някой ме чете, а не си приказвам самичка. :)
      Усмихната вечер.

      Изтриване
  2. Много мила и симпатична картичка! Браво! Разгледах и другите ти проекти, оцветяваш страхотно! Чудесна си! Поздравления! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна картичка! Браво, много ми харесаха цветовете и цялостното съчетание.Много добре си се справила с оцветяването (предполагам е с акварелни моливи, ако бъркам поправи ме). Разгледах и останалите ти картички и съм много впечатлена (странно до сега не съм попадала на твоя блог). Благодаря ти, че се включи в нашето предизвикателство в Хартиени вълшебства. Успех!

    Поздрави,
    Зара

    ОтговорИзтриване
  4. Привет и благодаря. Да, с акварелни моливи оцветявам, наистина. :) Предполагам не си попадала на мен, защото съм от скоро в блог пространството. Аз вече разгледах твоя блог и съм фен. Честичко се отбивам за вдъхновение.

    Поздрави и усмивки. :)

    ОтговорИзтриване